IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Util123: depozitul tău, prietenul tău

Util123 este brandul sub care distribuitorul de echipamente pentru intralogistică Util SPC a reunit toate investițiile făcute în tehnologie digitală dedicate clienților și partenerilor săi, inclusiv acest magazin online. Prin Util123 orice companie poate să comande online, rapid și ușor, cele mai populare accesorii de intralogistică: transpalete manuale și electrice, anvelope pline, acumulatori.

Util SPC, compania din spatele Util123, este în acest moment unul dintre cei mai respectați furnizori români de echipamente pentru intralogistică. Compania a fost dezvoltată cu capital integral românesc și a reușit să ajungă în aproape două decenii de activitate la o cifră de afaceri care o plasează astăzi în top 5 distribuitori români de echipamente pentru intralogistică și top 8 distribuitori care acționează pe piața din România. Deși compania a pornit la început modest, doar cu economiile celor doi acționari principali și cu un sediu de 50mp în Giurgiu, a reușit să-și câștige un loc pe piață propunând clienților produse de calitate, servicii superioare, deschidere totală către nevoile lor și parteneriate câștigătoare pe termen lung.

Aceste calități ale ofertei Util SPC se văd și în magazinul online Util 123, unde am ținut neapărat să publicăm, în deplină transparență, locul de fabricație al produselor comercializate. În industria intralogisticii, ca de altfel în multe alte domenii tehnice și / sau industriale, e un lucru binecunocut că foarte multe echipamente sunt fabricate efectiv în Asia deși brandurile pe care le reprezintă ar putea suna "americănește" sau "nemțește". Dar la fel de bine cunoscătorii știu care sunt fabricile asiatice care oferă cea mai înaltă calitate, putându-le deosebi de acelea care oferă doar volume.

 

UtilSPC: o afacere de succes prin parteneri de succes

20 de ani de performanță | transformă-ți și tu afacerea într-una de succes

sediu Util SPC
stivuitoare Util SPC
Util SPC transpalete, utilaje, depozit

Util123.ro este aici pentru ca dvs. să aveți siguranța:

+calității
siguranța unei achiziții de calitate
+profesionalismului
siguranța unui parteneriat de durată cu unul din liderii pieței
+deciziei
siguranța că ați făcut cea mai bună alegere, la cel mai bun preț, în cel mai bun moment