IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Produse Laugfs

https://www.laugfsindustrialtyres.com/

Parte a grupului LAUGFS aflat in topul companiilor din Sri Lanka, LAUGS RUBBER a devenit un nume bine-cunoscut pe piata anvelopelor pline.
LAUGFS este companie bine pus la punct, cu viziune. Compania a reușit prin eforturile sale de pionierat să acapareze piețele locale și internaționale, aducand un plus viața clienților cu o gamă diversificată de produse și servicii. Sectorul energetic este principalul domeniu de activitate al companiei. Cu toate acestea, alimentat de o dorinta de a oferi soluții la nevoile clienților, de-a lungul anilor, LAUGFS și-a  făcut simțită prezența, in domenii car includ ingineria, agrement, dezvoltare de proprietăți și comerț cu amănuntul pentru consumatori.
Sri Lanka abundă în resurse naturale. Una dintre ele este este cauciucul, un produs de asa o calitate superioara, încât a ajutat Sri Lanka să se situeze printre primele cinci națiuni exportatoare de cauciuc natural din lume. Acest produs internațional de calitate a creat o cerere atât de mare, la nivel mondial, încât Sri Lanka contribuie în prezent la aproximativ 60% din necesarul global de cauciuc natural. Valorificând în continuare acest factor, țara și-a extins capacitățile de producție la fabricarea de anvelope pline, care au primit recunoaștere mondială. Produsele au un standard atât de ridicat, încât Sri Lanka a afirmat că este cea mai mare națiune de producție de anvelope pline din lume, deținând 36% din piața mondială.

Identificând potențialul de business din această industrie, LAUGFS s-a diversificat în industria cauciucului prin LAUGFS Corporation (Rubber) Ltd, cu o atenție sporita pe anvelopele industriale. Compania se mândrește cu una dintre cele mai mari fabrici de producție din țară, cu echipamente de fabricație de ultimă generație, care utilizează cauciuc de cea mai bună calitate și procese recunoscute la nivel mondial pentru a produce anvelope pline la standard internațional. În timp ce fabrică anvelope, LAUGFS, întotdeauna o companie orientata spre client, satisface nevoile acestora, proiectând anvelope în conformitate cu cerințele clientului.