IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Produse PEGASO LIFT

https://www.pegasolift.com/en/?v=cea9ee4cc3ce

Pegaso este o companiei italiană, prezentă pe piață de peste 20 de ani. Este orientată în principal pe producția de transpaleți manuali și transpaleți electrici sub brandul de Pegasolift
Linia de producție a Pegasolift include și variante de inox pentru transpaleții manuali și electrici. Acestea satisfac cele mai exigențe nevoi din domeniul alimentar, farmaceutic, chimic și alte domenii speciale.

Istoricul companiei Pegasolift
 
În primul deceniu, Pegaso a câștigat o reputație în produse metalice, corespunzătoare solicitărilor clienților, companii multinaționale care aveau nevoie de produse de înaltă calitate și acuratețe.
Treptat, au dezvoltat abilități de a-și crea propriile proiecte.
Pegaso s-a reorganizat în anii ’90 și a făcut trecerea de la un terț la companie care și producea și vindea. A fost lansată prima linie de producție în domeniul agricol.
În scurt timp acest domeniu de activitate a ajuns în top.
La începutul anilor 2000, a fost creat Logistic Division și lansată o nouă linie de producție: transpaleti și stackere.

Stackerele Pegasolift sunt proiectate și construite pentru a fi folosite ca niște unelte profesioniste.
Transpaletilor și stackerelor le-au fost aduse multe inovații, capacități reziduale mari și manevrabilitate excelență.
Gama largă de stackere Pegasolift este concepută să satisfacă nevoile clientului, datorită unei funcționari exacte, fiabilitate și siguranță.
Fiecare utilaj poate fi personalizat datorită opțiunilor multiple disponibile  și capacității de a produce proiecte personalizate.
Stackerele Pegasolift sunt soluția pentru orice fel de depozitare, totodată cu platforme diverse, unde siguranța și confortul sunt asigurate de platforma retractabila și mânerele laterale.
Fiabilitatea utilajelor constă în faptul că permite clientului să reducă la maxim cheltuielile de operare și de mentenanță.