IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Produse CROWN LIFT TRUCK

https://www.crown.com/

Crown este unul dintre cei mai mari producători de stivuitoare din lume. Acum o companie privată, Crown este prezentă în rețeaua globală de distribuție și servicii cu peste 110 filiale deținute integral și peste 400 de dealeri independenți, precum și o rețea de fabrici cu linii de producție în Statele Unite, Germania, Mexic și China.
Crown are o structură unică, acest lucru permite companiei să se dezvolte și să inoveze, ajutând în relația cu clienții. Până la 85% dintre componentele utilizate în produsele Crown sunt dezvoltate și fabricate de Crown în locuri special amenajate. Crown se angajează să ofere clienților o valoare superioară care reduce TCO (Costul total al proprietății).
 
Istorie
 
1930 - 1950
De la orășel la lider global
 
Crown Equipment Corporation a crescut de la mic întreprinzător, într-o zona rurală americană, într-o companie cu produse  diverse la nivel mondial, considerată astăzi drept unul dintre cei mai mari producători de utilaje de ridicat.
 
 
Doi frați, regretatul Carl H. Dicke și Allen A. Dicke au fondat compania în 1945. Fiul lui Carl și președintele Emerit, James F. Dicke, s-au alăturat Crown în același an. Astăzi, fiul său, James F. Dicke II, este directorul general al companiei. Fiul acestuia din urmă, James F. Dicke III, ocupă poziția de Președinte al companiei, devenind a patra generație a familiei Dicke care deține această funcție.
 
Inițial, Crown a fabricat termometre pentru cuptoarele de ardere a cărbunelui, deservind câțiva clienți. Producția acestor unități, care în cele din urmă a devenit învechită, s-a desfășurat într-o fostă clădire de feronerie situată în New Bremen, Ohio, comunitatea în care se află și astăzi sediul Crown.
 
Până în 1949, cu interesul din ce în ce mai mare al publicului pentru televiziune, compania și-a făcut trecerea în producția antene TV roattive, un produs folosit pentru a spori recepția televizată. Mișcarea s-a dovedit a fi reușită, Crown devenind un producător de frunte al unităților până în octombrie 2001, când compania a încetat producția după o scădere prelungită a cererii la nivel mondial pentru astfel de echipamente.
 
1950 până în 1975
 
În 1951, compania s-a diversificat din nou. De dată această s-a axat pe repararea și fabricarea componentelor mecanice și electronice pentru industria privată și guvern. După un timp scurt și mai multe reușite, compania și-a consolidat și dezvoltat afacerea.
 
Succesul dobândit prin versatilitate a determinat Crown să diversifice încă o dată, trecând în producția de utilaje de ridicat. Producția a început în anii '60, cu convingerea că industria de manipulare a materialelor avea nevoie de o linie mai mică de utilaje de ridicat de înaltă calitate pentru utilizare intermediară. Compania a produs o gamă de echipamente de actualitate și a devenit în scurt timp cea mai rapidă companie de manipulare a materialelor din domeniul său de activitate.
 
În 1966, Crown s-a aventurat pe piață din afară Statelor Unite, în Australia. Astăzi Crown rămâne liderul industriei susținut de vânzări mari, service și producție. Sediul regional Sydney, Australia conduce activitățile de vânzări, servicii și marketing ale Crown-ului din Asia Pacific.
 
 
 
Crown a început să între și pe piața europeană în 1968. Crown a achiziționat o fabrică irlandeză de la Steinbock – firma mamă din Germania, pentru a produce cei mai populari transpaleți manuali.
 
Mai târziu, în 1968, Crown a început prima operațiune de vânzare și servicii la Londra în locuri special amenajate, în apropierea aeroportului Heathrow. Până la sfârșitul deceniului, linia completă a utilajelor de ridicat a Crown era disponibilă în Regatul Unit, iar la începutul anilor '70, Crown a început să își comercializeze utilajele de ridicat în toată Europa prin intermediul unor dealeri independenți.
 
Din 1975 până în prezent
 
Astăzi, Crown produce o gamă largă de utilaje electrice de ridicat. Vânzările și serviciile produselor sunt gestionate de rețeaua de distribuitori a companiei, formată din distribuitori guvernați de Crown și dealeri independenți aflați pe piețele importante din întreaga lume.
 
Vânzătorii și personalul de vânzări fac training-uri în fabrică și primesc suportul necesar din biroururile din New Bremen (Ohio), Munchen (Germania), Sydney (Australia), Suzhou (China) și Singapore. Lansat în anii 1980, biroul din Munchen oferă susținere de marketing, achiziție, proiectare și inginerie pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa și India. Dealeri de Crown și o rețea de dealeri internaționali sunt prezenți în aproape 100 de orașe străine.
 
Crown fabrică în șapte locații din Statele Unite (New Bremen, Ohio; Greencastle, Indiana; New Castle, Indiana; Kinston, Carolina de Nord; Celina, Ohio; Minster, Ohio; New Knoxville, Ohio.) Compania are, de asemenea, capacități de producție internaționale puternice, construcții de utilaje de ridicat în Suzhou, China (2006), Roding Germania (1986) și Queretaro, Mexic (1973).
 
Crown deține echipe vânzări și de service în Australia, Austria, Belgia, Brazilia, China, Anglia, Germania, Italia, Coreea, Malaezia, Olanda, Noua Zeelandă, Singapore, Spania, Thailanda și peste 50 de locații din Statele Unite.
 
Produsele Crown continuă să primească laude pentru excelență în design, obținând peste 80 de premii de design. Linia de utilaje de ridicat Crown și-a câștigat o reputație pe segmentul de siguranță, fiabilitate și productivitate de către clienții din întreaga lume.
 
Designul pentru Crown a fost întotdeauna pe primul loc. La începutul anilor '70, introducerea designului de poziție laterală a Crown-ului s-a dovedit îndrăzneață și inovatoare de către experții în manevrarea materialelor. Astăzi designul are o acceptare populară, obținând un premiu Design of the Decade de la International Design Society of America. Din nou, mai bine de 30 de ani mai târziu, seria de acționare a seriei 5700S oferă operatorului opțiuni de poziționare, în funcție de dorința fiecăruia, având astfel randament maxim.