IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Produse Enersys

EnerSys este liderul global în soluțiile staționare de stocare de energie pentru aplicații industriale. Produce și distribuie acumulatori pentru aplicații de stocare de energie și de aplicații de tracțiune, redresoare de acumulatori, echipamente de electro-alimentare, accesorii pentru acumulatori și cabinete electrice pentru utilizare la exterior.

Acumulatorii și redresoarele pentru aplicații de tracțiune sunt utilizate la stivuitoarele electrice și la alte vehicule comerciale electrice. Acumulatorii pentru aplicații staționare de stocare a energiei sunt utilizați în industriile de telecomunicații și utilități, UPS-uri și numeroase aplicații care necesită stocare de energie, inclusiv sisteme medicale, aerospațiale și de apărare. Cabinetele electrice pentru utilizare la exterior sunt utilizate în industriile de telecomunicații, cablu, utilități, transport și de către clienții guvernamentali și de apărare. EnerSys oferă, de asemenea, servicii post-vânzare și asistență pentru clienți din peste 100 de țări prin intermediul locațiilor de vânzări și producție din întreaga lume.

Acumulatorii pentru aplicații staționare de stocare de energie sunt comercializați și vânduți în principal sub brandurile PowerSafe, DataSafe, Hawker, Genesis, ODYSSEY și CYCLON. Acumulatorii de tracțiune sunt comercializați și vânduți în principal sub brandurile Hawker, IRONCLAD, General Battery, Fiamm Motive Power, Uranio, Oldham și Express. De asemenea, Enersys fabrică și comercializează produse pentru curent continuu, inclusiv redresoare, echipamente de electro-alimentare și o mare varietate de accesorii pentru acumulatori. Produsele cu acumulatori au o gamă largă de dimensiuni, configurații și capabilități, ceea ce ne permite acoperirea unei varietăți mari de aplicații pentru clienți.

EnerSys își menține poziția de lider prin furnizarea clienților de produse și servicii de talie mondială, obținute prin implicarea totală a angajaților, munca în echipă și parteneriate de furnizori. Depășirea așteptărilor clienților și furnizarea de produse și servicii de cea mai înaltă calitate sunt esențiale la EnerSys. Această credință este fundamentul care ajută la modelarea viziunii companiei pentru progres și permite utilizatorilor să își atingă obiectivele.